Qui som?

Som la impremta més antiga de tot Catalunya

Fundada el 1861 per Pau Baltasar a Sant Andreu, Barcelona, Impremta Baltasar 1861 és la impremta més antiga de tot Catalunya que ha passat de pares a fills, títol acreditat pel gremi de les arts gràfiques.

Ja són cinc generacions d’impressors les que han transcorregut des de la revolució industrial a l’actual revolució digital. En el transcurs d’aquests més de 150 anys, a Impremta Baltasar 1861 no hem deixat mai d’incorporar la tecnologia més moderna del moment.

Oferim l’execució més adequada a les vostres necessitats, des del disseny d’una imatge corporativa a tots els processos de producció, impressió i digitalització. Per això disposem de la capacitat tecnològica necessària, combinant els mitjans més innovadors (com a impressió òfset i digital) amb les tècniques d’impremta artesanal (com la tipografia o letterpress, relleus i gravats).

Per sobre de tots els serveis que podem oferir, el nostre valor afegit és el tracte humà i l’atenció propera i personalitzada. Som una empresa familiar, és per això que en uns moments en els que tot avança vertiginosament, nosaltres oferim productivitat i la millor qualitat possible en totes les situacions, però també oferim la millor atenció als nostres clients.