FIGURES DE GOMA EVA – FOFUCHAS

Si busques una figura especial que sigui totalment personalitzada per fer un regal original, has arribat a la teva secció.

A Imprenta Baltasar 1861 ens hem especialitzat en personalitzar figures de goma Eva, les famoses Fofuchas. Sabem que una figura personalitzada és un regal únic i exclusiu, cada nina és diferent i cadascuna té una història per explicar. És per això que no preocupem per aconseguir que cada creació sigui única i que els detalls marquin la diferència.

Podem reproduir una imatge que representi la persona al seu lloc de treball, fent alguna altra activitat o simplement posant d’una manera s’ajusti a la seva personalitat. Si ens adjuntes una fotografia de mostra a la pàgina del producte que triïs, nosaltres farem que la figura sigui el més semblant a l’original, tenint en compte certes dades que ens hauràs de facilitar: color d’ulls, color dels cabells, tipus de pentinat, tipus de roba, color de roba, accessoris com bosses i ulleres, etc. Deixa’ns les indicacions a la casella de “Detalls” i contactarem amb tu per donar-te un pressupost dels complements.

Pots visitar les diferents categories que et presentem aquí a sota per veure alguns exemples de les figures personalitzades que hem anat realitzant durant els nostres anys de trajectòria, comprovaràs que per alguna cosa és un dels nostres productes estrella.

T’encisaran!